Ανακοινώσεις

Αγωνιστική συμμετοχή για ένα μέλλον χωρίς επιτροπεία

 

Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο αντιμέτωπους με απόλυτες μονεταριστικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την ακροδεξιά να επιχειρεί να διευρύνει την παρουσία της.

Κοινό συμφέρον και καθήκον των εργαζομένων είναι η προώθηση αγώνων για έναν κόσμο ισότητας, ευημερίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης που ανατρέπει άδικες, αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές.

Στόχος η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής που δημιουργεί θέσεις εργασίας, επαναφέρει κοινωνικές παροχές και  εισοδήματα και υπερασπίζεται τα εργατικά δικαιώματα, την κοινωνική συνοχή, το κράτος πρόνοιας. Σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να αντιστρατευόμαστε στους εκβιασμούς των δανειστών, που εξυπηρετούν ξένα και ντόπια οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Ως ελάχιστο βήμα προώθησης των αγώνων των εργαζομένων για ένα μέλλον καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, είναι η αγωνιστική παρουσία στις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, διεκδικώντας ένα μέλλον χωρίς επιτροπεία σε μια ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: