ΜΜΕ

Στη Γερμανία για προσφυγικό, τρομοκρατία, εξοπλισμούς και διαφθορά ο Ν.Κοτζιάς

Στην διήμερη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΟΑΣΕ συμμετέχει την Πέμπτη ο Νίκος Κοτζιάς, η οποία πραγματοποιείται στο Αμβούργο, καθώς προεδρεύουσα χώρα είναι η Γερμανία.
Η 23η Υπουργική Σύνοδος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρώσει τις συνεργασίες της την Παρασκευή, με αντικείμενο την αξιολόγηση των μέχρι τώρα δράσεων του ΟΑΣΕ για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργατικής ασφάλειας στην Ευρώπη, στο πλαίσιο που συνθέτουν οι εξελίξεις στην μετανάστευση, η συνεχιζόμενη προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ελέγχου των εξοπλισμών και πάταξης της διαφθοράς.
Το μεσημέρι, θα παρατεθεί άτυπο γεύμα όπου οι ΥΠΕΞ των χωρών μελών του Οργανισμού θα συζητήσουν τις δυνατότητες ενδυνάμωσης του διαλόγου για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και της ενίσχυσης του ρόλου του ΟΑΣΕ στην πρόληψη και την επίλυση διενέξεων.
Στο περιθώριο της Συνόδου προγραμματίζεται η διεξαγωγή δύο ειδικών εκδηλώσεων με θέμα την κρίση στην Ουκρανία και τις υφιστάμενες προοπτικές για το καθεστώς Ελέγχου Συμβατικών Εξοπλισμών.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: