Ανακοινώσεις

Ο γραμματέας του Πράττω Κ. Καραχάλιος για τις προκλητικές και επικίνδυνες δηλώσεις Ερντογάν που δεν σέβονται Διεθνές Δίκαιο και Συμβάσεις

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η τετραήμερη περιοδεία του Γραμματέα του ΠΡΑΤΤΩ, Κώστα Καραχάλιου και στελεχών της Κίνησης, στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Σε δηλώσεις του ο Γραμματέας της Κίνησης διαπίστωσε την αρμονική συνύπαρξη των Ελλήνων με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, παρά τις σειρήνες των καιρών. Η συνύπαρξη αυτή αποδεικνύει τον δημοκρατικό τρόπο που λειτουργεί η ελληνική Πολιτεία και αναδεικνύει την τήρηση των αρχών του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Επίσης, τόνισε ότι ανάμεσα στους Έλληνες της Θράκης δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα για δηλώσεις, όπως οι σημερινές του Ερντογάν, οι οποίες είναι προκλητικές, επικίνδυνες και δεν σέβονται το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να αποτρέπει οποιονδήποτε υπονομεύει την σταθερότητα και ειρήνη.

Τέλος, υπενθύμισε τη δήλωση του Πρόεδρου της Κίνησης και υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά ότι η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή.

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: