Ανακοινώσεις

Περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποίησε ο γραμματέας της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Κώστας Καραχάλιος

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τετραήμερη περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποίησε ο γραμματέας της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Κώστας Καραχάλιος, συνοδευόμενος από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κώστα Πεφάνη, από τη Δευτέρα 18 έως την Πέμπτη 21/7/16.

Οι κ. Καραχάλιος και Πεφάνης επισκέφθηκαν Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, είχαν επαφές με τοπικά στελέχη της Κίνησης και παρευρέθηκαν σε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων των τριών περιοχών. Στις συναντήσεις τα στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΠΡΑΤΤΩ.

Ο γραμματέας της Κίνησης Κ. Καραχάλιος σε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τόνισε ότι «συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όπως και οι λύσεις που μπορούν να δοθούν. Από την πλευρά μας ενημερώσαμε για τις πολιτικές θέσεις της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ και αναλάβαμε την υποχρέωση να μεταφέρουμε στην κυβέρνηση τις σκέψεις των πολιτών και να παλέψουμε μαζί με τους συμπολίτες μας για την επίλυση τους. Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρχει στενότερη επικοινωνία και συνεργασία, όπως και να οργανωθούν νέες συναντήσεις, αλλά και ενημερωτικές εκδηλώσεις. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ μετέχει και στηρίζει μεν την κυβέρνηση, αλλά επιδιώκει να μεταφέρει την αγωνία και τα προβλήματα των πολιτών στα κέντρα λήψης αποφάσεων ώστε να δίνονται λύσεις που θα επιταχύνουν την έξοδο από την σημερινή κρίση που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και η πατρίδα μας».

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: