ΜΜΕ

Σε εκδήλωση για το Προσφυγικό ζήτημα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ η Γεωργία Γεννιά

Η Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά συμμετείχε στην εκδήλωση της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ Πειραιά, στην οποία ήταν καλεσμένος και βασικός ομιλητής ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας. Βασική θεματολογία της εκδήλωσης ήταν το προσφυγικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα και βεβαίως ο Πειραιάς.

Η βουλευτής χαιρέτησε την εκδήλωση και στην ομιλία της μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η Ευρώπη θα πρέπει να υλοποιήσει μια πολιτική αντίστοιχη με το ανθρωπιστικό της πρόσωπο και να αποτρέψει τον κατακερματισμό του ευρωπαϊκού χώρου και την ακροδεξιά οπισθοδρόμηση. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.

Η πατρίδα μας η οποία αποτελεί εκ της γεωγραφικής της θέσης σταυροδρόμι γεωγραφικών ζυμώσεων και πολιτισμών, παρά τα όσα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα αντιμετωπίζει, επέδειξε ξεπερνώντας τα όρια των δυνατοτήτων της, ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο.»

«Ο Πειραιάς δέχτηκε τον κύριο όγκο των προσφύγων και μετετράπη το λιμάνι του σε κέντρο υποδοχής. Το λιμενικό, φορείς του Δήμου και η Εκκλησία, δούλεψαν σκληρά για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτούς τους ανθρώπους.»

«Τέλος, εγώ θα αρκεστώ να σημειώσω πως η Πατρίδα μας, πρωτοστατεί στον αγώνα για αλλαγή πλεύσης στην πορεία της Ευρώπης.»

«Η ΕΕ, οφείλει να εξεύρει πολιτικές λύσεις για σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να σταματήσει να προσπαθεί να επιλύσει τα πάντα τεχνοκρατικά.

Οφείλει να αποκαταστήσει το έλλειμμα δημοκρατίας που παρατηρείται στα θεσμικά της όργανα και να πορευτεί σε μια άλλου είδος ολοκλήρωση. Σε μια πολιτική ολοκλήρωση ,που αφουγκράζεται την βούληση και σέβεται τις αποφάσεις των Λαών της , επιδεικνύοντας κάθε φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της σε όλους του Λαούς που αντιμετωπίζουν πόλεμο στεκόμενη πραγματικά αλληλέγγυα απέναντί τους. »

DSC_1603 avthlzafx DSC_1617 avthlzafx DSC_1674 avthlzafx

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: