Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου Πράττω Θεσσαλονίκης

pratto-logo-180Μετά την ολοκλήρωση της τετραμερούς συνάντησης Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη για τη διασυνοριακή συνεργασία, ο Υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του Πράττω Νίκος Κοτζιάς μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Νίκο Τόσκα αλλά και τον Κώστα Καραχάλιο Γενικό Γραμματέα της κίνησης παρευρέθηκαν σε συνάντηση που διοργανώθηκε από την οργανωτική επιτροπή του Πράττω Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από σχεδόν όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι μετέφεραν και συζήτησαν τα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες τους αλλά και γενικότερα ολόκληρη τη χώρα.

Το παρών έδωσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης που από τη πλευρά του ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα θέματα της αρμοδιότητας του.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης χαρακτηρίστηκαν από τους παρευρισκομένους άκρως θετικά και εντάχθηκαν στο γενικότερο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ευρέως διαλόγου του ΠΡΑΤΤΩ με την Ελληνική Κοινωνία και των επαφών με πολίτες  και φορείς.

Fb: Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω  Twitter: https://twitter.com/kinisipratto

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: