ΜΜΕ

Ν. Τόσκας: Ας κάνουν και οι Ευρωπαίοι αυτό που τους αναλογεί (βίντεο)

Το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Τάε Κβο Ντο επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, διαβεβαιώνοντας ότι κάθε φορέας θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Δεν έχουμε στεγανά και απαγορευτικές γραμμές», πρόσθεσε ο υπουργός και επανέλαβε ότι «βοηθάμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που ξεπερνάει και τα όρια της χώρας μας αλλά και τα όρια τα ευρωπαϊκά».

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, καλείται πλέον η Ευρώπη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με βάση τις ανθρωπιστικές και τις ευρωπαϊκές αξίες, αλλά και με βάση τον ρεαλισμό. Γιατί, εξήγησε, «δεν μπορούμε να δεχόμαστε μια συνεχή ροή που δεν την αντέχει η χώρα μας και δεν την αντέχει ούτε η οικονομία μας. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις υπόλοιπες χώρες» πρόσθεσε.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά πρέπει και η Ε.Ε. και άλλες ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν αυτό που τους αναλογεί, σε ό,τι αφορά τις επιστροφές. Η κατάσταση είναι απόλυτα ήρεμη. Δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα, επομένως κοιτάζουμε κυρίως το πώς θα υποστηριχθεί αυτός ο κόσμος εδώ» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: