Ανακοινώσεις

Εγκαίνια Γραφείων Πράττω Κομοτηνή- ομιλία Νίκου Τόσκα

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Πολιτικής Οργάνωσης του «ΠΡΑΤΤΩ» στην πόλη της Κομοτηνής, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, παρουσία των μελών της Πολιτικής Γραμματείας Νικολάου Τόσκα, Ιωάννη Μπεληγιάννη, Κοσμά Παπαχρήστου, Γεωργίου Σακελλαρίου και Διονυσίου Θεοδωρίτση.

Στη συνέχεια, το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε από την Πολιτική Οργάνωση του «ΠΡΑΤΤΩ» Κομοτηνής πολιτική εκδήλωση στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, με κύριο ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Νικόλαο Τόσκα και ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με την πληθώρα των μελών και φίλων του «ΠΡΑΤΤΩ» Κομοτηνής, που παραβρέθηκαν.

Από τον ομιλητή τονίσθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το «ΠΡΑΤΤΩ», ως δύναμη στον χώρο της πατριωτικής Αριστεράς, θα αγωνισθεί για την συγκρότηση ενός ισχυρού δημοκρατικού πατριωτικού κοινωνικού μετώπου στον λαό, τόσο για την πολιτική υποστήριξη της Κυβέρνησης Κοινωνικής Σωτηρίας, όσο και για τον απαιτούμενο λαϊκό έλεγχό της.

Η κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας με πυρήνα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τις συνεργαζόμενες δυνάμεις, οφείλει να αναδείξει τα πατριωτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια, κατανέμοντας δίκαια τα βάρη και προστατεύοντας τα αδύναμα στρώματα από την οικονομική ολιγαρχία. Στην πρώτη δύσκολη μεταβατική περίοδο, θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές για την κοινωνική μέριμνα, την αναδιανομή του εισοδήματος και προσπάθεια για αλλαγή δυσβάσταχτων νομοθετικών ρυθμίσεων για τα λαϊκά στρώματα. Οφείλει, με συνέπεια προς την λαϊκή εντολή, να προτάξει την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επενδυτική ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας, να στραφεί αποφασιστικά στην πάταξη της διαπλοκής, καθώς και το «τσάκισμα» της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας και του κλεπτοκρατισμού και, παράλληλα, να συνεχίσει την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

DSC_0258 DSC_0289 DSC_0294 20151107_192459 20151107_192804 DSC_0261

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: