ΜΜΕ

Προγραμματικές Δηλώσεις: Ομιλία Νίκου Τόσκα (βίντεο)

Τη μείωση των αστυνομικών που φυλάσσουν δημόσια πρόσωπα, με στόχο την καλύτερη αξιοποίησή τους, προανήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων. «Είναι περισσότεροι από 2.700» ανέφερε, ανακοινώνοντας ριζικές αλλαγές στην Αστυνομία και δηλώνοντας ανοικτός σε προτάσεις και σκέψεις.

Έμφαση έδωσε ο κ. Τόσκας στον αναπροσανατολισμό της δράσης της Αστυνομίας, ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους πολίτες, αλλά και να μπορεί ταυτόχρονα να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότερο τρόπο στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων, ενώ ανέφερε και τον σχεδιασμό, για την αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αλλά και την αναδιάρθρωση της ΕΥΠ, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές και τους κινδύνους.

Τέλος, ο κ. Τόσκας διεμήνυσε ότι δεν θα γίνουν ανεκτά φαινόμενα βιαιοπραγιών εναντίον πολιτών από την Αστυνομία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «δεν θα κλείσουμε τα μάτια, δεν είναι επιτρεπτά, θα ελεγχθούν».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: