ΜΜΕ

Δηλώσεις Π. Μολυβιάτη και Ν. Κοτζιά, κατά την παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου Εξωτερικών

paradosi_paralavi_280815Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου ο απερχόμενος υπουργός, Νίκος Κοτζιάς, ενημέρωσε τον νέο υπηρεσιακό υπουργό, Πέτρο Μολυβιάτη, ενδελεχώς για όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Π. ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ: Είχαμε με τον κ. Υπουργό και αγαπητό φίλο μια μακρά συνεργασία, στη διάρκεια της οποίας μου έκανε μια πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για την οποία και τον ευχαριστώ θερμά και του εύχομαι στην μελλοντική του πορεία, όποια και αν είναι, κάθε επιτυχία. Το έργο ενός υπηρεσιακού Yπουργού είναι δεδομένο εκ των πραγμάτων και από το μικρό χρονικό διάστημα που θα παραμείνω στο υπουργείο αυτό. Kατά τη διάρκεια της θητείας μου αυτής, της πολύ σύντομης, θα προσπαθήσω να διαχειριστώ με επιτυχία τις τρέχουσες υποθέσεις, αλλά βεβαίως, και να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να προωθήσω τα συμφέροντα και τις πάγιες θέσεις της χώρας μας, και βεβαίως, να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα οποιαδήποτε απειλή ήθελε τυχόν προκύψει για τα συμφέροντά μας αυτά.

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Νομίζω ότι είμαι τυχερός που παραδίδω το υπουργείο στον κ. Μολυβιάτη, στον Υπουργό Μολυβιάτη, σήμερα και πάλι, έναν άνθρωπο με μεγάλη πείρα, πατριώτη και υπεύθυνο πρόσωπο που το γνωρίζει όλη η χώρα και δεν χρειάζεται να πω εγώ κουβέντα παραπάνω. Εγώ κάνω μια έκκληση και μια παράκληση. Tις επόμενες τρεις εβδομάδες, όλοι όσοι συμμετέχουν στον δημόσιο πολιτικό βίο να συμμετέχουν με ορθό λόγο, με προσοχή, με νηφαλιότητα, με τρόπο που να προασπίζουμε και τη χώρα και τους θεσμούς μας και το μέλλον αυτού του τόπου. Ευχαριστώ πολύ.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: