Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου

pratto
centralnews_440b-650x250Η επικοινωνιακή προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν (Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.), να εμφανισθούν ως «όψιμες» αντιμνημονιακές δυνάμεις, που θα καταργήσουν το Μνημόνιο, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Και αυτό, διότι το «σύστημα παρακμής», του οποίου αποτελούν συστατικά στοιχεία μαζί με την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία, τον προσεχή Νοέμβριο θα επιχειρήσει με έναν νόμο να νομοθετήσει και τις 1.300 υπόλοιπες μνημονιακές υποχρεώσεις, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί η πλήρης «αποικιοποίηση» της χώρας και η «εξόντωση» των λαϊκών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.

Είναι προφανές ότι, εάν φέρουν σε πέρας αυτό το αντικοινωνικό «έργο» τους, δεν θα χρειάζεται ένα νέο ονομαστικό Μνημόνιο, αφού η χώρα μας θα έχει μετατραπεί πλήρως σε «αποικία χρέους», οι δε κ.κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, που «δρουν ανενόχλητοι» σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, θα συνεχίσουν την στενή επιτήρηση – έλεγχο της χώρας.

Γι’ αυτό, η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η πολιτική ανατροπή αυτού του «συστήματος παρακμής», από ένα μεγάλο αντιμνημονιακό, προοδευτικό, πατριωτικό, δημοκρατικό Μέτωπο Σωτηρίας και μία κυβέρνηση Σωτηρίας, που θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα δημοκρατική και προοδευτική Μεταπολίτευση.

 

Γραφεία Τύπου

«ΠΡΑΤΤΩ» και «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

 

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: