Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου για την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

pratto logo njΓια μια ακόμα φορα η μνημονιακή παραπαίουσα συγκυβερνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, προχωρώντας στην πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ. Αυτό του αυταρχισμου , με το οποιο προσπαθεί να καλύψει την πολιτική της εθεδουλία και την καταστρεπτική για τον τόπο πολιτική της.

Γιατί η επιχειρούμενη εκποίηση της μεγαλύτερης βαρειάς βιομηχανίας στην Ελλάδα, της ΔΕΗ προς ικανοποίηση «ημετέρων» διαπλεκόμενων συμφερόντων και των διεθνών κερδοσκόπων προστατών τους,, αποτελεί την μέγιστη πολιτική πράξη εθελοδουλίας σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας.

Η επιχείρηση, όμως, τρομοκράτησης των εργαζομένων θα πέσει στο κενό, γιατί αφενός ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι δίκαιος και αφορά την προστασία αυτής και του σημαντικου της  οικονομικού και κοινωνικού ρόλου στην χώρα μας , που οι μνημονιακοί ανθύπατοι την έχουν μετατρέψει σε ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ, και  αφετέρου γιατί έχουν στο πλευρό τους την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Μόνο η άμεση συγκρότηση ενός ισχυρού αντιμνημονιακού, πατριωτικού, δημοκρατικού, κοινωνικού μετώπου Σωτηρίας μπορεί να αποτρέψει την εκποίηση των ελαχίστων εναπομεινάντων «ασημικών» της χώρας, όπως είναι η ΔΕΗ, προκαλώντας και την άμεση ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης, πριν αυτή ολοκληρώσει τα «εγκλήματα» σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της εθνικής οικονομίας.

                                                          Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Fb: Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω  Twitter: https://twitter.com/kinisipratto

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: