Αλληλεγγύη

Πρόσκληση σε εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους Βουρβαχάκη Δ και Κελαράκη Ε.

Το πρόγραμμα Ζίννια είναι η ιδέα μιας ομάδας ανθρώπων που δούλεψαν, συνεργάστηκαν, έζησαν από κοντά και αγάπησαν πολύ τον Δημήτρη Βουρβαχάκη, Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης και τον Βαγγέλη Κελαράκη, Πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης-Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου….. τον Δημήτρη και τον Βαγγέλη μας..

Γνωρίζοντας καλά την αγάπη και των δύο για την εκπαίδευση, σκοπός μας είναι κάθε χρόνο στις 12/12, μια ημέρα θλιβερή για μας μετά την απρόσμενη απώλειά τους στις 12/12/2012, να ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγάπησαν και υπηρέτησαν.

Μια ημέρα εκπαίδευσης. Μια ημέρα μνήμης, εφάμιλλη των ιδεών τους.
Φέτος 12/12/2013 το Πρόγραμμα Ζίννια θα έχει ως θέμα την Kαρδιοαναπνευστική Aναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την πνιγμονή από ξένο σώμα και την θέση ανάνηψης-ασφαλείας.
Η εκπαιδευτική ημερίδα Zίννια 2013 είναι ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Θα πραγματοποιηθεί στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου από τις 10:30-14:30. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση σε προπλάσματα για την οποία είναι απαραίτητη η προεγγραφή όσων θελήσουν να συμμετάσχουν.

Οι εγγραφές θα γίνονται τηλεφωνικά και μέσω email στην κ. Νινιράκη Μαρία τηλ. 6979621805 email: ninirakimaria@hotmail.com, μέχρι τις 8/12/2013 και για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία όλοι όσων ζητήσαμε την βοήθειά τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι η ζίννια είναι ένα λουλούδι που ανήκει στην οικογένεια της μαργαρίτας, στην γλώσσα των λουλουδιών σημαίνει «σκέψεις που τρέχουν σε φίλους που λείπουν» και είναι ονοματισμένη έτσι προς τιμήν ενός γερμανού γιατρού (Johann Gottfried Zinn).
Πληροφορίες: Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης περιφέρειας Κρήτης – www.ekabcrete.com

securedownload

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: