Τοπική αυτοδιοίκηση

Παρών και μάχιμος-Συνέντευξη Άρη Χατζησαββίδη στο «Ράδιο Δρόμος»

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΚ της Νέας Ιωνίας και μέλος του ΔΣ του Πράττω, Άρης Χατζησαββίδης στον Χρήστο Μακαρώνη ιδιοκτήτη του διαδικτυακού  ραδιοσταθμού » Δρόμος radio TV magazine στο κανάλι  pakionianews» και στην I.P

Δριμεία κριτική άσκησε στην δημοτική αρχή ο κ. Χατζησαββίδης δίνοντας την εικόνα μιας αρχής με σύνδρομα διάλυσης προχειρότητας και απλής διαχειριστικής διεκπεραίωσης.

Δεν δίστασε να φωτογραφίσει το καρέ των αποφάσεων ,δηλαδή τέσσερα άτομα που είναι και δημοτικοί σύμβουλοι και καθορίζουν το παιχνίδι της εξουσίας του Δημάρχου.

Αναφέρθηκε σε σχετική ερώτηση για την υπηρεσία καθαριότητος ότι υπάρχει πρόβλημα ως προς τις υπερωρίες των εργαζομένων , και τόνισε ότι ενώ είχε ζητήσει στο παρελθόν τον κατάλογο των υπερωριών η δημοτική αρχή του το αρνήθηκε , με την δικαιολογία ότι δεν τον είχε , όμως σε πρόσφατο πρόβλημα που προκλήθηκε με εργαζόμενο στην καθαριότητα και ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα, ο κατάλογος που είχε ζητηθεί από τον κ. Χατζησαββίδη και του είπαν ότι δεν τον είχαν ανέμιζε στον πρόεδρο των εργαζομένων σχεδόν «εκβιαστικά»

Για την Επιτροπή Διαβούλευσης τόνισε ότι το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκληθεί δείχνει την υποτίμηση που έχει η δημοτική αρχή προς τους πολίτες της που κατά συνέπεια συμπεραίνει κανείς ότι δεν θέλουν συμμετοχικές διαδικασίες παρά ν΄ αποφασίζουν ελεύθερα μόνοι τους

Σε άλλη ερώτηση για την υπόθεση του κ. Δημάρη που απασχολεί την δημοτική αρχή για να του προσκομίσουν έγγραφα που ζητά εδώ και μήνες για την υπόθεση του ο κ. Χατζησαββίδης δήλωσε ότι το θέμα έχει τις δυσκολίες του , αλλά ο κ. Δημάδης επιλέγει να κινείται διαφορετικά από ότι θα επέλεγα εγώ.

Ως προς τις επικείμενες δημοτικές εκλογές δηλώνει ότι θα κατέβει και μάλιστα αρκετά δυναμικά .

Ο βασικός προεκλογικός άξονας θα περιλαμβάνει πρωτοβουλίες για οικονομική ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένες προτάσεις που θα αναφέρεται στο προεκλογικό πρόγραμμα, στην διαδικασία προώθησης της τοπικής κοινωνίας με παραγωγική αναδιάρθρωση και προνόμια στους τοπικούς επαγγελματίες , στην πλήρη ανακύκλωση απορριμμάτων και μια σειρά άλλων μέτρων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι ανοικτός σε συνεργασίες με άφθαρτα πρόσωπα και με ενεργούς πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στην πόλη .

Fb: Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω  Twitter: https://twitter.com/kinisipratto

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: