Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου, Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας και αμοραλισμού

Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω

Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν μια ακόμα άσκηση πολιτικής υποκρισίας, την ώρα που η χώρα «βυθίζεται» και η κοινωνία χειμάζεται. Τα συνέδρια των μνημονιακών κυβερνητικών εταίρων «περί άλλων τυρβάζουν», εν σχέσει με τα συμβαίνοντα και τα μελλούμενα στον τόπο. Ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν τις επιλογές των τραπεζιτών και της παρασιτικής ολιγαρχίας και, πάνω απ’ όλα, της Τρόϊκας.

Η ηγεσία της Ν.Δ. ανακάλυψε αυτές τις μέρες «την σημαία του Έθνους», που έχει ήδη παραδώσει, μαζί με τον κυβερνητικό της εταίρο, στο Βερολίνο. Προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το παλιό σύνθημα του Κ.Κ.Ε. «για μια νέα Ελλάδα», σύνθημα εθνικής ανεξαρτησίας, ενώ εκείνη εφαρμόζει τις πολιτικές, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε «αποικία χρέους».

Με περισσή θρασύτητα επιτίθεται στο κοινωνικό Κράτος, που θεμελίωσαν οι πρώτες κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ανδρέα Παπανδρέου στην δεκαετία του ’80, με πρωτεργάτες, τόσο στις άθλιες λεκτικές επιθέσεις, όσο και τις εφαρμογές, τα ακροδεξιά – χουντικά «δεκανίκια» της, προαναγγέλλοντας έτσι την πλήρη «κατεδάφιση» και των τελευταίων «υπολειμμάτων» του κοινωνικού Κράτους. Η Ν.Δ. δημοσιοποίησε με αυτόν τον τρόπο, τον πόλεμο, που διεξάγει, μαζί με το νεοφιλελεύθερο σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενάντια στην υγεία, περίθαλψη, εκπαίδευση και μόρφωση του λαού, τους μισθούς και τις συντάξεις του και τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Tο μόνο καινούργιο που κατέδειξε το συνέδριό της, είναι η εντεινόμενη πρόθεση τριών στελεχών της, να αμφισβητήσουν τον σημερινό αρχηγό της, εκ των οποίων ο ένας προσβλέπει στην πλήρη διάλυση του Δημοσίου, ο άλλος στην παράδοση της χώρας και ο τρίτος στην άμεση συνεργασία με την Ακροδεξιά και τα νεοναζιστικά μορφώματα.

Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Fb: Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω  Twitter: https://twitter.com/kinisipratto

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: