Δελτία Τύπου

Ο Ν. Κοτζιάς ομιλητής σε Εκδήλωση της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος Ν. Ιωνίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πολιτική εκδήλωση κοπής πίτας της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος Νέας Ιωνίας. Για την Αυτοδιοίκηση μίλησε ο επικεφαλής της Παράταξης Αριστείδης Χατζησαββίδης και για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Κοτζιάς.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Ανακοινώθηκε η ίδρυση του παραρτήματος στην πόλη μας της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ». Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους από τους φορείς της πόλης μας ο κ Σαπουντζάκης Χάρης πρόεδρος του Οίκου Σπάρτης, ο κ. Τσομπανάκης Κώστας πρόεδρος των Αλαγιωτών, ο κ. Ραφτόπουλος Θανάσης πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών, ο κ. Καρλιάμπας Νίκος πρόεδρος της Αλληλεγγύης, ο κ. Μακαρώνης Χρήστος πρόεδρος του ΠΑΚΕΠΟ. Ο κ. Τσερπάνης Χρήστος πρόεδρος των φίλων του Δάσους, ο κ.Τσαγκαράκης Κώστας πρόεδρος του Αθλιτικού Σωματείο Ανατολή, ο κ. Δαρμογιάννης Γίαννης πρόεδρος του Διαπολιτισμικού Συλλόγου, ο κ. Καλιώρας Στέφανος από τον Σύλογο Θεσαλών Γαλατσίου, η κ. Τσαμαλούκα Βάσω πρόεδρος του Συλλόγου «Πολίτες για την Προστασία της Υγείας του Περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες, ο κ. Κουβαριώτης πρόεδρος των ανέργων, η κ. Κυπραίου Φιλιώ πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η κ. Τουζοπούλου Βούλα συγγραφέας, ο κ. Κούρτακας Ιορδάνης τέως Δημοτικός Σύμβουλος και μέλη του Ιδρύματος Μπούρχα. Από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης παραβρέθηκαν ο κ. Μαγκαναδέλης Βασίλης από το ΙΟΝΙΑΝΕΤ, ο κ. Μποδάκος Θανάσης από τον ΧΤΥΠΟ.
Από την Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» μας τίμησαν ο. Γραμματέας κ. Μηλιαράκης Πέτρος, ο συντονιστής κ. Τόσκας Νίκος και άλλα μέλη.

Πίτα Π.Α.Κ. 2013 Παρουσίες φορέων και ομιλία Αριστείδη Χατζησαββίδη

Πίτα Π.Α.Κ.2013 Ομιλία Νίκου Κοτζιά (μέρος 1ο)

Πίτα Π.Α.Κ. Ομιλία Νίκου Κοτζιά (μέρος 2ο)

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: